Spectacolul „Mai aproape” va avea loc pe 17 decembrie, în două serii: primul începând cu ora 17.00, iar al doilea începând cu ora 20.30. Intrarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile și se va face doar în baza unei invitații și a certificatului verde/ rezultat negativ al unui test PCR (nu mai vechi de 72 ore). Invitațiile vor fi distribuite în data de 15 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00-12.00, la sediul Consiliului Județean Buzău.

Vă aștept cu mare drag și sper ca măcar așa să reușim să primim cu zâmbete, optimism și încredere aceste sărbători, fiind „mai aproape” unii de alții, dar respectând toate măsurile de protecție necesare” scrie președintele Consiliul Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, într-o postare pe Facebook.

Valentin Boghean este unul dintre cei mai talentați muzicieni din Republica Moldova, aclamat de publicul care umple sălile de spectacole până la refuz. Pe lângă vocea sa inconfundabilă, acesta este cunoscut ca fiind un maestru al instrumentelor aerofone, incluzând trompeta, saxofonul, flautul, tilinca, kavalul, dudukul, cimpoiul și clarinetul, dar nu ratează ocazia de a-și cuceri audiența cu interpretări la chitară clasică și bass.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.