vineri, aprilie 19, 2024

POLITICĂ | Care este propunerea Partidului Naţional Liberal pentru cea mai bună variantă de premier?

Custom ad 1

Nicolae Ionel Ciucă, actualul ministru al apărării naționale, este propunerea Partidului Naţional Liberal pentru cea mai bună variantă de premier gata să preia frâiele unei țări cu un sistem de sănătate în colaps din cauza pandemiei Covid19.

România are nevoie de forță, având în vedere contextul pandemic. România are nevoie de un strateg, un specialist, un om cu expertiză în situații de criză, un om capabil să adune la aceeași masă experți, medici, oameni de stat, personalități pregătite să genereze o soluție pentru revenirea rapidă la normalitate.” scrie într-o postare pe Facebook Gabriel Avrămescu, președintele PNL Buzău.

Născut în 1967, Nicolae Ciucă, general român cu 4 stele în rezervă, a mai ocupat funcția de premier al României în luna decembrie 2020, ca urmare  demisiei lui Ludovic Orban, fiind Șef al Statului Major al Apărării între 1 ianuarie 2015 și 29 octombrie 2019. ”Un om cult, foarte bine pregătit profesional, un om care se numără printre cei care fac parte din elita României, o personalitate de care politica românească avea nevoie și poate singurul om capabil astăzi să se impună și să întărească pe cale diplomatică discuțiile cu statele membre care oferă sprijin european pentru ieșirea din criza de sănătate”, spune despre deputatul Gabriel Avrămescu.

Propunerea lui Florin Cîţu pentru nominalizarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier a fost agreată la nivelul echipei PNL care garantează astfel cea mai bună variantă de premier capabil să adune o majoritate parlamentară ce va susține noul cabinet”, mai menționează Gabriel Avrămescu, cu privire la propunerea PNL pentru funcția de premier.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole