22.1 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

CONFERINȚĂ | Ești curios să afli ce te împiedică să-ți trăiești fericirea?

Custom ad 1

Poți să încerci măcar să afli pe data de 23 septembrie, începând cu ora 19:00, la evenimentul organizat de către SANCTUARIUM Buzău & Centrul de Dezvoltare Personală LEAD YOUR LIFE, în Sala Quartz a Hotelului Pietroasa din Piața Daciei nr. 2.

Teodora Gabriela Călin – speaker, teacher, coach certificat independent vrea să vadă în jurul ei cât mai mulți oameni fericiți. Tocmai de aceea lansează invitația de a participa la conferința ”Ce-ți stă în calea fericirii?” După cum spune Teodora, ”între noi și fericirea noastră tind să se aglomereze multe. Nu suntem printre cele mai fericite popoare, conform studiilor statistice, dar și privind pur și simplu pe stradă!” Dacă și tu te-ai întrebat cum poți face loc fericirii în viața ta, ce este, de fapt fericirea, ce te împiedică să trăiești fericit, ești invitat să încerci să afli câte ceva despre deschiderea drumului propriu prin care fericirea poate pătrunde în viața ta, în casa ta și în munca ta.

Investiția în fericire este de doar 150 de lei, într-o sală aerisită, cu distanțe sociale confortabile, astfel că numărul de locuri este limitat, iar accesul se va putea face doar cu rezervarea prealabilă a locului în sală. Dacă mai ai prieteni care vor să participe la eveniment, puteți beneficia și de reduceri: 3 locuri – 360 lei și economisiți 90 lei, 5 locuri – 500 lei și economisiți 250 lei.

Pentru relații și rezervări, o puteți contacta pe Andreea Subășeanu la numărul de telefon 0761 938 102.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente