marți, aprilie 16, 2024

Premieră la Buzău: Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu

Custom ad 1

Consiliul Județean Buzău a inițiat un Program Județean de Dezvoltare Locală, pe care îl va derula în parteneriat cu unitățile administrativ teritoriale din județ. Acesta va funcționa după modelul Planului Național de Dezvoltare Locală și al programelor cu finanțare din fonduri europene.

Toate comunele din județ vor încheia parteneriate cu Consiliul Județean Buzău și vor constitui un fond de finanțare comun, urmând ca cea mai mare contribuție la acest fond să o aibă Consiliul Județean Buzău. Acest fond va permite finanțarea proiectelor derulate de primăriile din tot județul, dar mai ales de localitățile mici, care au bugete reduse și oportunități limitate de a face investiții.

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, speră că acest program, care se va derula pe o perioadă de trei ani, va fi benefic pentru toate unitățile administrativ teritoriale din Buzău și așteaptă ca fiecare primar să depună mai multe proiecte de investiții.

Programul Județean de Dezvoltare Locală inițiat de Petre Emanoil Neagu este un proiect unic la nivel național.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole