Liderul Partidului Naţional Liberal Buzău, Gabriel Avrămescu, a anunțat în cadrul unei emisiuni difuzate de postul local TV Buzău că împotriva primarului comunei Poşta Câlnău, social-democratul Sorin Munteanu a fost depusă o sesizare după episodul desfăşurat zilele trecute, când elevii nu au fost primiți la școală, după reluarea cursurilor, cu toate că localitatea e în scenariul verde.

Sesizarea a fost făcută de inspectorul școlar general Ionel Meiroșu, a menţionat Gabriel Avrămescu:

”Am discutat cu inspectorul școlar general, știu că a făcut și o sesizare către organele competente pentru că este vorba despre îngrădirea dreptului la educație!”

Liderul PNL Buzău a sancționat public comportamentul primarului din Poșta Câlnău, Sorin Munteanu, comportament despre care a afirmat că nu este singular.

”Eu cred că trăim într-un sistem feudal în care există acești nobili locali care cred că au la dispoziție moșia lor, cu vasali și cu tot. Noi trăim într-un film prost, cu titlul ”Ciocoii vechi și noi”, și fiecare crede că legea e facultativă. E celebra expresie ”Așa vor mușchii lui!” să țină școala închisă, și hai să vedem dacă organele competente vor constata dacă a fost o problemă de birocrație sau că a fost o problemă că nu vor mușchii stăpânului feudal de acolo!” a subliniat Avrămescu.

VIDEO GABRIEL AVRĂMESCU, PREŞEDINTE & DEPUTAT PNL BUZĂU (sursă: TV Buzău)

Președintele liberalilor buzoieni a atras atenţia asupra modalităţii în care primarii PSD îşi desfăşoară activitatea:

”S-a creat acest domeniu feudal numit Buzău în care avem impresia că suntem stăpâni și argați. Asta s-a terminat! O dată pentru totdeauna! Fiecare primar trebuie să se consulte cu cetățenii…Asta se întâmplă și în servicii deconcentrate. Uitați-vă câți sunt fini, cumetri, neamuri în toate instituțiile astea publice!… Noi nu suntem vasalii nimănui aici! Dacă ei au impresia că aici se tratează cu dublă măsură, că la București facem într-un fel și aici altfel, se înșală amarnic!” a mai adăgat Gabriel Avrămescu.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.