joi, aprilie 18, 2024

ACTUALITATE | Un nou centru de vaccinare în Buzău, începând de săptămâna viitoare

Custom ad 1

Direcția de Sănătate Publică Buzău a raportat astăzi Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid (CNCAV), un nou centru de vaccinare ce va fi funcțional în Buzău începând de săptămâna viitoare. Acesta este amplasat în fosta clădire a D.S.P. de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 41 – 43 și va avea trei fluxuri de vaccinare.

Până în acest moment, în județul Buzău au fost vaccinate 9.589 de persoane, iar în cursul zilei de mâine vor fi livrate pentru județul nostru încă 360 de doze de vaccin împotriva virusului COVID-19.

Subprefectul județului Buzău, Adina Moiseanu, spune pe pagina sa de Facebook: ”Încă un obiectiv pe care îl am în vedere, în calitate de subprefect și coordonator al campaniei de vaccinare, este suplimentarea fluxurilor de vaccinare, la nivelul județului Buzău, astfel încât să răspundem, cât mai curând posibil, solicitărilor tot mai numeroase pentru vaccinarea populației.

Datorită solicitărilor numeroase din ultima perioadă s-a intervenit asupra programărilor, astfel încât persoanele cu cel mai mare grad de risc de infectare să aibă, în continuare, prioritate.

Toate persoanele cu funcții esențiale care au fost inițial programate în perioada 28 ianuarie – 11 februarie au fost amânate cu 10 zile, după cum urmează:
– persoane cu funcții esențiale cu programare inițială, în perioada 28 ianuarie- 6 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 8 februarie până pe 17 februarie;
– persoane cu funcții esențiale cu programarea inițială, în zilele de 7-11 februarie vor fi reprogramate, începând cu data de 18 februarie până pe 22 februarie;

De asemenea, persoanele sub 65 de ani programate la doza I între 30 ianuarie și 11 februarie vor fi reprogramate pentru data de 16 februarie și ulterior (în ordinea planificării inițiale), astfel:
– persoanele programate în zilele de 30 si 31 ianuarie vor fi reprogramate în zilele de 16 si 17 februarie;
– persoanele programate în zilele de 1-11 februarie vor fi reprogramate în zilele de 18 – 28 februarie;

Persoanele cu vârsta de peste 65 ani rămân la programarea inițială pentru doza l.

Reprogramările vor fi anunțate telefonic.

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole