10.4 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

FOTO | Banca de Gene de la Buzău, un obiectiv care va primi finanțare anul acesta!

Custom ad 1

Ieri, parlamentarii liberali din Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, preşedintele Filialei Judeţene Buzău a Partidului Naţional Liberal; senatorul buzoian, Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale PNL Buzău și cercetătorul Costel Vânătoru, coordonatorul proiectului „Banca de Resurse Genetice Vegetale pentru Legumicultură, Floricultură, Plante Aromatice şi Medicinale de la Buzău”, au inițiat o întâlnire de lucru cu Adrian Oros, Ministrul Agriculturii.

Discuțiile au vizat situaţia actuală a Băncii de gene la Buzău, care până acum nu a primit fondurile necesare pentru funcționare.
S-a stabilit ca, imediat după aprobarea Legii Bugetului de Stat să fie alocată suma necesară pentru derularea tuturor pașilor pentru începerea activităţii, la Buzău, a acestui proiect de importanţă naţională.

„Cuprinderea sumei necesare pentru începerea activității la Banca de Gene la Buzău, anul acesta, este primul semn că suntem oameni ai faptelor şi că promisiunile noastre electorale nu vor rămâne doar la stadiul de vorbe. Dezvoltăm împreună comunitatea, acesta este un demers care deja se vede și se simte.”
– Gabriel Avrămescu, deputat PNL.

„Banca de gene este unul dintre principalele obiective pe care le-am avut în agenda electorală, iar faptul că într-un timp atât de scurt am reuşit să facem paşi concreţi, reali, pentru obținerea finanțării acestui proiect de importanţă naţională la Buzău, nu poate decât să mă bucure. Nu vom trăda încrederea buzoienilor şi vom continua să facem tot ce este posibil pentru un Buzău dezvoltat, modern, european.”
– Vlad Pufu, senator PNL.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente