joi, aprilie 18, 2024

Dăruiește un zâmbet unui copil

Custom ad 1

În cadrul acțiunii „Dăruiește un zâmbet unui copil” desfășurată în perioada 14 – 20 decembrie 2020, Asociația EDU – Care, Asociația pentru educație și Atitudine socială, a desfășurat mai multe acțiuni de ajutorare a copiilor mai puțin norocoși!

O primă acțiune a fost cea de donație către Complexul de Servicii Comunitare Nr. 3 din Buzău, str. Obor, nr 5 A, a unei cantități de jucării noi, din lemn și materiale ecologice, în valoare de 3000 de lei, acțiune care a fost sponsorizată de S.C. DIDICOM S.R.L. și de Magazinul „Aventura” cu sediul în Buzău, str. Colonel Buzoianu nr 64. Deoarece voluntarii nu au avut acces din cauza pandemiei COVID-19, reprezentanții Asociatiei EDU – CARE au predat jucariile Complexului de Servicii Comunitare.

De remarcat este faptul că jucăriile ecologice, în stare perfectă, vor ajuta la dezvoltarea psiho-motorie și vor aduce zâmbete mai ales copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 7 ani, fiind jucării inteligente, aprobate în Comunitatea Europeană si de o calitate neîndoielnică: jocuri pentru dezvoltarea capacităților motrice, pentru dezvoltarea creativității, de interacțiune, jocuri logice, de stabilire a succesiunilor și precedentelor, de construcție, de inventivitate, precizie si perseverență. Mulțumim „AVENTURA!”

O altă activitate, tot cu donație de jucării , s-a îndreptat spre tinerele suflete ce și-au petrecut sărbătorile de iarnă la centrul de zi Floarea Soarelui. Mulțumim, de data aceasta, voluntarilor EDU – CARE.

Campania noastră a continuat în mediul rural, în localitățile Scorțoasa și Robeasca, unde am putut vedea de la distanță zâmbetul unor familii cu mulți copii, la vederea voluntarilor Asociației, ajutoarele lui Moș Crăciun. O altă parte din darurile moșului au ajuns la o biserică de cartier, făcând astfel alte suflete să zâmbească.

Mulțumim tuturor voluntarilor și sponsorilor noștri pentru susținere!

Camelia Dinu – președinte al Asociației EDU – CARE
Carmen Sin – vicepreședinte al Asociației EDU – CARE

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole