Culmea tupeului în Spitalul Militar, instituţie condusă de buzoianca Florentina Radu care cere dovezi din care să reiască că infecţiile deputatului Sebastian Radu au fost dobândite în urma internării sau a actului medical. Deputatul Sebastian Radu şi-a găsit sfârşitul în Germania după ce a fost transferat în Germania cu 4 infecţii nosocomiale de la Spitalul Militar, instituţie condusă de buzoianca Florentina Radu. Unul dintre cei mai bine pregătiţi oameni din politica buzoiană, o persoană cu o largă experienţă şi capacitate administrativă a decedat la mii de km de ţară, transferat în Germania cu 4 infecții nosocomiale dobândite la Spitalul Militar din Bucureşti, instituţie medicală de rang înalt, condusă de buzoianca Florentina Radu, cetăţean de onoare al Municipiului Buzău, titlul primit în 2019 de la primarul Constantin Toma.

Din materialul „Liberatea”:

Pe 23 și 24 noiembrie, testele COVID-19 au ieșit negative. Pe 27 noiembrie, la aproape două săptămâni după internare, bărbatului îi apar 3 germeni: ciuperca Candida Albicans, bacteria Klebsiella pneumoniae, bacteria Stenotrophomonas pneumoniae. Pe 2 decembrie, conform documentelor din spital, „au fost recoltate culturi din aspirat bronșic și a fost identificată a patra infecție, cu Acinetobacter”. Spitalul spune că „trebuie dovedit” că bacteriile au fost luate din spital, deși ultima, multirezistentă cu excepția Colistinului, a apărut la aproape 3 săptămâni după internarea în Militar.

Citeşte întreaga ştire: Spitalul Militar nu neagă infecțiile din analizele bărbatului mort la 49 de ani, dar spune că „Trebuie dovedit că infecția se datorează spitalizării sau actului medical”

Informaţia a fost furnizată în exclusivitate de către Cătălin Tolontan, jurnalist Libertatea, în urma unei anchete a redacţiei proprii. 

Ancheta completă realizată de jurnaliştii Libertatea.ro este disponibilă aici.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.