sâmbătă, aprilie 20, 2024

COMUNICAT PNL | Gabriel Avrămescu, candidat Camera Deputaților: PNL Buzău își mărește echipa!

Custom ad 1

Așa cum am spus încă de la preluarea mandatului de președinte, noul PNL Buzău își va deschide porțile pentru toți cei care gândesc la fel și își doresc să ni se alăture în proiectul #DezvoltămBuzăul.

Le mulțumesc noilor colegi, Alexandru Florin Dobre, antreprenor, inginer geodez și Georgian Mădălin Enache, antreprenor, câștigătorul premiului “Top 30 tineri care inspiră” în jud. Buzău, doi tineri determinați să rămână acasă la Buzău și alături de echipa TNL Buzău să construiască pentru generațiile viitoare din județul nostru.

În aceeași măsură, ne bucură venirea lui Cozmin Dinu, cel mai tânăr candidat la primăria municipiului Buzău, din partea formațiunii AUR, alături de echipa PNL Buzău.

Îi urez bun venit în echipa PNL Buzău și lui Omar Aloub, un drag prieten și unul dintre cei mai buni camarazi ai noii echipe liberale de la Buzău. Omar este cetățean de origine egipteană, cu cetățenie română încă din 2002, profesor de arhitectură, licențiat în filologie și arhitectură. Omar Aloub este recunoscut pentru proiecte mari de dezvoltare cu capital privat pe care le-a implementat în județul Buzău prin colaborări cu firme precum Dacia, Renault, Nissan, Fiat și Peugeot.

PNL Buzău are porțile deschise oricând pentru oricine iși dorește să se alăture unei echipe active, tinere și dornice să construiască pentru Buzău.

COD MANDATAR 11200025

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole