13.1 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

FOTO | Adina Claudia Moiseanu, noul subprefect al Buzăului

Custom ad 1

Începând cu data de 23 octombrie, Buzăul are un nou subprefect.
Prin Hotărârea Guvernului României nr. 880/2020 privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Buzău de către doamna Moiseanu Adina-Claudia, publicată în Monitorul Oficial în data de 22 octombrie 2020, aceasta a fost numită în fucție, înlocuind-o pe Elena Preda, detașată în această funcție din luna februarie, din poziția de șef al Serviciului Caziere din cadrul IPJ Buzău.

Astăzi, 23 octombrie 2020, la sediul Instituției Prefectului, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de subprefect al județului Buzău a doamnei Adina Claudia Moiseanu. Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în prezența domnului secretar de stat în cadrul MAI, Gheorghe Sorescu”, informează Prefectura Buzău.

Sunt onorată de încrederea acordată de către domnul prim-ministru Ludovic Orban, numindu-mă în această funcţie. Vă asigur că veţi avea toată disponibilitatea mea, voi lua decizii cât se poate de clare, transparente, în spiritul şi litera legii. Este şi o provocare, dar înainte de toate este o mare responsabilitate„, a declarat noul subprefect la ceremonia de învestire.

Cine este Adina Claudia Moiseanu?
Născută pe 27.04.1976, în Buzău
Căsătorită, are un copil
Licențiată în științe juridice la Academia Al. I. Cuza din București
În anul 2001 și-a început cariera juridică în cadrul AJOFM Buzău, iar în 2006 și-a început activitatea de jurist în cadrul ANAF Buzău, unde în anul 2009 a fost promovată pe funcția de șef al Serviciului Juridic din cadrul ANAF Buzău.

 

 

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente