10.4 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

Împreună pentru comunitate. Donații în valoare de 36.000 Euro. Campania Fundației Comunitare Buzău ”Împreună protejăm Buzăul”

Custom ad 1

În data de 10 iunie 2020, Fundația Comunitară Buzău a donat Spitalului Județean de Urgență Buzău două aparate de vetilație în valoare de 36.000 de euro, pentru sectia A.T.I. De asemenea, Camera de Comerț si Industrie Buzău a donat patru aparate EKG, în valoare de 33.000 de lei, aparate EKG pentru sectiile A.T.I , Cardiologie, U.P.U, Explorări Funcționale.

”Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău aduce mulțumiri Fundației Comunitare Buzău, Camerei de Comerț si Industrie Buzău pentru aceste donații care vin în sprijinul pacientilor precum și în lupta cu acest temut virus, Covid-19. Menționăm că avem o colaborare veche si fructuoasă cu Fundația Comunitara Buzău care mereu a fost alături de noi, ne-au sprijinit prin voluntariat, donatii în echipamente si bani. Vă mulțumim!”

”Investiția a fost făcută cu scopul de a aduce un sprijin real, cu impact cât mai mare, pe termen cât mai lung, pentru pacienții buzoieni ce au nevoie de aceste aparaturi medicale în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău, atât în contextul pandemiei cu noul coronavirus cât și pe viitor. În cadrul campaniei „Împreună protejăm Buzăul”, am mobilizat fonduri de peste 60 000 Euro ce s-au transformat în echipamente de protecție, aparatură medicală, alimente și produse de igienă pentru spitale, cabinete medicale, centre de permanență, instituții de asistență socială și grupuri vulnerabile de oameni din mediul rural. Fundația Comunitară Buzău si partenerii săi vor construi și investi în următorii ani în Fondul de Sănătate care are 3 direcții: prevenție, colaborare și intervenție. Mulțumim tuturor donatorilor și partenerilor!”

Sursă: Facebook

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente