23.3 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

Apel al autorităților, după ce un bătrân confirmat cu virusul Covid19 a tranzitat Buzăul

Custom ad 1

Autoritățile fac un apel pentru depistarea persoanelor care au călătorit cu microbuzul în care s-a aflat gălățeanul confirmat cu coronavirus. Mijlocul de transport în comun a trecut și pe la Buzău. 

„Având în vedere confirmarea infectării cu noul coronavirus (COVID-19) a bărbatului de 72 de ani din Galați, care este al 13-lea caz pe teritoriul României și ținând cont de nevoia de sprijin pentru identificarea rapidă a tuturor persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact după aterizarea pe Aeroportul Otopeni în data de 29 februarie, vă adresăm solicitarea de a susține demersul autorităților în identificarea persoanelor cu care bărbatul de 72 de ani a intrat în contact, prezentând public următorul apel, cât mai des posibil, până la finalul zilei de luni, 9 martie: *„Sunt rugate să se izoleze la domiciliu și să contacteze în cel mai scurt timp autoritățile, la numărul 0744.630.508 (DSP Galați), persoanele care în data de 29 februarie a.c. au circulat spre Galați, folosind microbuzul, cu plecare din București (Gara de Nord). Sunt vizate persoanele care au folosit cursa cu plecare de la ora 12.15, cu puncte de îmbarcare pe str. Baldovin Pârcălabul și IDM Basarab. Microbuzul folosit este marca IVECO, de culoare albă, are numărul de înmatriculare B 83 ZAD, și a circulat pe ruta București – Urziceni – Buzău – Brăila – Galați Precizăm că această cursă a fost folosită de aproximativ 17 pasageri”” transmite  Grupul de Comunicare Strategică .
4 români au fost diagnosticați sâmbătă cu infecție cu coronavirus. Doi dintre ei sunt din zone  relativ apropiate de Buzăul, unul dintre bolnavi fiind din București, iar celălalt din Galați. În acest moment, numărul românilor bolnavi cu COVID 19 se ridică la 13.
Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente