Urbis-Serv are un nou director. Dan Cuza, fost consilier al primarului Constantin Toma, a fost delegat să conducă societatea din Crâng, în timp ce fostul director, Dumitru Toader, va trece pe o funcție secundă, aceea de director tehnic, se arată într-o ştire Reporter Buzoian, publicată în urmă cu câteva minute.

Potrivit site-ului menţionat anterior, Dan Cuza este un vechi colaborator al primarului Toma, acesta ocupând în trecut și postul de director general la Grup Romet. Totodată, potrivit site-ului buzoienii.ro, acesta a fost consilierul personal al primarului Constantin Toma.

Ce nu punctează nici unul dintre portalurile menţionate anterior, este că atât Dan Cuza, cât şi soţia sa, Rodica sunt doi dintre apropiaţii primarului buzoian, de pe vremea când acesta activa cu succes în mediul de afaceri privat.

Rodica Cuza este angajată a Primăriei Municipiului Buzău, în funcţia de consilier, fapt dovedit de către website-ul oficial al administraţiei locale (vezi declaraţia sa de avere, aici), în timp ce soţul său va conduce una dintre cele mai importante societăţi aflate în subordinea municipalităţii.

Dan Cuza este al treilea director al Urbis Serv din ultimii ani, după Petre Burada (care a demisionat în 2016) și Silviu Nicoară care a ocupat funcţia din februarie 2018 până în octombrie 2019.

SC Urbis Serv este cea mai importantă firmă deținută de Primăria Buzău și se ocupă cu asfaltarea de străzi și trotuare, administrarea parcărilor cu plată și de reședință, dar și cu spațiile verzi din oraș.

Sursă foto: buzoienii.ro | Colaj Agora Buzău

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.