Mii de buzoieni s-au distrat în noaptea trecerii dintre ani, pe platoul din Piaţa Dacia, acolo unde au sărbătorit cu focuri de artificii, şampanie şi muzică bună.

Buzoienii s-au adunat în Piaţa Dacia cu câteva ore înainte de miezul nopţii, aducând sticle de şampanie, pahare şi artificii. Vreme de aproape 15 minute, cei prezenţi s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii.

A fost admirat, fotografiat și filmat îndelung. După încheierea lui, oamenii au plecat pe la casele lor sau în localurile unde au continuat petrecerea de Anul Nou.

Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, au început focurile de artificii, iar primarul Buzaului, Constantin Toma, a urcat pe scenă pentru a transmite mesajul de Anul Nou. Punctul culminant a fost atins de artiştii de la Carla`s Dream, care au urcat pe scenă imediat după ora 00:00.

Din atmosfera de sărbătoare nu au lipsit sticlele de şampanie şi paharele sparte, confetti-urile şi îmbrăţişările celor veniţi să serbeze trecerea dintre ani în centrul oraşului alături de cei dragi.

Prezentatorii evenimentului au fost moderatorul Cristi Brancu, de la Kanal D şi cunoscuta interpretă de muzica populară şi de petreceere, Mădălina Manolache. 

VIDEO | FOCUL DE ARTIFICII DIN PIAŢA DACIA – REVELION 2020

Cu o jumătate de oră înainte de miezul nopţii, traficul rutier în centrul vechi al oraşului a fost blocat de poliţiştii, autoturismele fiind deviate pe rute ocolitoare.

Imediat după terminarea concertului , marea majoritate a celor prezenţi a părăsit Piaţa Dacia lăsând în urmă mormane de pahare, sticle sparte şi hârtii. Lucrătorii de la salubritate au început să facă curăţenie la puţin timp după terminarea petrecerii.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.