Deputatul Adrian Mocanu, care a debutat în cariera politică sub egida celor trei trandafiri l-a „înţepat” pe Cristinel Romanescu, preşedintele filialei judeţene a PNL după ce liberalul a decis să nu dea curs invitaţiei ALDE Buzău de a forma o coaliţie împotriva Partidului Social Democrat. Iată ce a postat Adrian Mocanu, pe contul său de facebook cu doar câteva zile înainte de turul doi al alegerilor pentru desemnarea preşedintelui de stat:

„Votez Iohannis duminică, asumându-mi riscul de a-l supăra din nou pe Cristinel Romanescu, care face tot posibilul pentru a-și ține partidul în slujba PSD. Cum care Romanescu?! Președintele PNL Buzău, cel care în urmă cu câteva zile a dat cu piciorul ofertei noastre de a realiza o coaliție locală a forțelor de centru-dreapta împotriva PSD.
Era comod să tac în legătură cu turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Mircea Diaconu nu a reușit să se califice în finală, așa că, la prima vedere, bătălia politică dintre PNL și PSD nu este grija ALDE Buzău. Însă nu putem risca să deschidem calea revenirii la guvernare a social-democraților. România și Buzăul nu își permit riscul unei noi ere PSD!” – Deputatul ALDE, Adrian Mocanu pe contul personal de Facebook

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.