vineri, aprilie 19, 2024

Bădulescu (ALDE), după ce Romanescu a refuzat alianţa opoziţiei: „Apelul meu s-a adresat adevăraţilor lideri, nu celor care nu au putere de decizie”

Custom ad 1

Senatorul Dorin Bădulescu (ALDE) a susţinut în dese rânduri că pentru îndepărtarea Partidului Social Democrat de la putere este nevoie de o opoziţie solidă, consolidată de alianţa tuturor partidelor aflate de partea cealaltă a baricadei. Pe acelaşi subiect a fost abordat şi Cristi Romanescu, preşedintele PNL Buzău, în cadrul conferinţei săptămânale a liberalilor buzoieni. Conducătorul PNL s-a dezis de orice implicare alături de ALDE, într-o uniune „a dreptei”, menite să înlăture social democraţii nu doar de la Guvernare, ci şi din fruntea poziţiilor de conducere din ţară.

Bădulescu, fost membru PNL a reacţionat pe o reţea de socializare, în urma răspunsului arogant al liderului PNL, filiala judeţeană Buzău. Iată delaraţia integrală a senatorului buzoian:

„Un orgoliu nejustificat de rezultate electorale si lipsa de ratiune risca sa mentina judetul Buzau la fel de rosu ca pana acum.
Azi, 14.11.2019, in cadrul unei conferinte de presa, conducatorul local PNL a refuzat categoric apelul la unificarea fortelor de dreapta si de opozitie la puterea locala pentru a asigura o victorie a acestora (si) in judetul Buzau la turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Doresc sa spun doar atat in legatura cu acest aspect: apelul meu s-a adresat adevaratilor lideri, nu celor care nu au putere de decizie. S-a demonstrat inca o data ca orgoliul si interesul personal primeaza in dauna posibilitatii de a scoate judetul din pozitia de Cenusareasa a Romaniei.
S-a consolat cu vesnica scuza spunand ca Buzaul a fost, este un judet rosu. Ar fi adaugat si viitorul (s-a oprit la timp sa nu isi afecteze pozitia) pentru ca parea a recita telegrafic de pe ciorne furnizate de PSD. Uita probabil atunci cand a ales sa arunce cu noroi in ALDE Buzau, ca aici, in judetul nostru, adevarata opozitie a fost acest partid, in timp ce dansul a mimat cu talent lupta impotriva PSD. Uita ca actualul Guvern a fost sprijinit la instalare de cei doi parlamentari ALDE, in timp ce dansul a fost unul singur…
Pacat, pentru ca speram ca in urma apelului meu sa capete ceva intelepciune, dar nu pot spune ca ma asteptam la alta atitudine. Iata de ce organizatia pe care o conduce este in coada tuturor clasamentelor de trei cicluri de alegeri incoace si dupa cum se manifesta va avea surpriza ca Buzaul sa fie impins sub Harghita si Covasna.
Vreau sa multumesc tuturor liderilor politici, consilierilor, presedintilor de organizatii din PNL, PMP, USR, ALDE si PRO ROMANIA care prin mesajele transmise pe diverse canale au aratat ca inteleg necesitatea realizarii acestui proiect care viza acum evitarea vesnicei etichete „Buzau egal judet rosu”.
Desi, exista un conducator a carui atitudine lasa de dorit, apelul meu nu s-a adresat acestuia ci adevaratilor lideri de dreapta si de opozitie, cei din comune si orase care de altfel au inteles importanta acestui moment.
Proiectul continua!”
Dorin Bădulescu, senator ALDE.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole