16.2 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

EUROPARLAMENTARE | Nimicul în galben. PNL și-a adus la Buzău candidații pentru Europa

Custom ad 1

Partidele politice din România își concentrează eforturile și resursele către alegerile europarlamentare, iar principalul mesaj al opoziției, în lipsa valorilor concrete nu este de promovare al propriilor candidați, ci de blamare al puterii. Recent, am evidențiat aici | CAMPANIE DE BUZĂU. ANALIZĂ | ALDE cu înjurături, PNL cu „Huo!” şi PSD cu argumente + avantajul candidatului buzoian, cum decurge campania pentru PE la Buzău.

După ce-și varsă furia și frustrările pe candidații adverși, cei din PNL își pot aduce aminte fără a parcurge noaptea minții, că în 3 din 4 ani de mandat, consilierii locali buzoieni au votat cu tot efectivul proiectele propuse de majoritatea social democrată din Palatul Comunal. Mai mult, frustrarea care a dus la ifosele actuale își poate regăsi fundamentul pierderii statutului de echipă secundă a PSD, după înființarea Pro România, ceea ce duce la tragica și trista concluzie pentru un partid al cărui gard e vopsit în galben și albastru, dar în curtea căruia sunt cultivați trandafirii, că PNL, la Buzău a devenit echipa secundă a echipei secunde a PSD.

Fără prea multe comentarii, iată în imagini cum a decurs vizita președintelui PNL, Ludovic Orban și a lui Rareș Bogdan, nr. 1 pe listele pentru PE în Buzău.

Sursă foto: facebook PNL Buzău

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente