Un buzoian are o inițativă de lăudat în privința Parcului Crâng, subiect de dispută între conducerea locală și opoziție. Iată ce cere cetățeanul G.A. „vâfurilor” din Palatul Comunal:

„În atenția edililor: Constantin Toma , Ionut Sorin Apostu și Neder Andrei. Să ne dea voie să ne educăm copiii să respecte natura. Să găsească un loc în pădurea Crâng și din banii noștri fiecare părinte împreună cu copiii noștri să plantăm fiecare câte-un arbore. Să fie îngrijit de copiii noștri, să crească o dată cu acest copac ca peste ani să își amintească de fapta această bună și la rândul lor să fie un exemplu peste ani pentru copiii lor . Cred că fata mea ar fi mândră peste ani să îi arate copiilor ei copacul plantat de ea .
🌲🌲🌲🌲🌲🌲🌲
În ziua când copiii noștri vor sădi cu mânuțele lor arbori în parcul Crâng, ii va îngriji și îi va uda, acest lucru îi va responsabiliza și avem garanția că pădurea nu va dispărea.”
– G.A. postare publică Facebook

„Eu vreau ca fiica mea să planteze acest copac, să vină de fiecare dată la el cu apă. În timp ea crește, dar și copacul la fel . Sunt sigur că va fi mândră să îl arate copiilor ei peste ani!” se mai arată într-un comentariu al buzoianului.

Inițiativa sa ar putea prinde contur mai repede decât se aștepta. Ionuț Apostu, viceprimarul PSD al Municipiului Buzău i-a răspuns buzoianului, după ce i-a apreciat postarea:

„Excelentă idee! Am facut un astfel de gest împreună cu fiica mea în primăvara anului 2017 în Crang, atunci cand Directia Silvica a plantat cateva mii de copaci.(apropo de cei care spun ca nimeni nu planteaza ) Atunci fiica mea a primit un certificat cu coordonatele stejarului plantat de ea si il vom monitoriza peste ani. Voi discuta cu domnul director sa repetam actiunea si in acest an pentru ca este foarte educativa pentru copii dar si pentru comunitate”.

Inițiativa sa a fost apreciată de utlizatorii platformei de socializare, iar buzoienii așteaptă acum concretizarea demersului care va lega sentimental cetățenii de unul dintre cele mai iubite locuri din oraș.

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.