VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

La 23 aprilie se aniversează Ziua Forţelor Terestre Române, categorie de forțe a Armatei României al cărei patron spiritual şi ocrotitor este „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”.
Dat fiind contextul epidemiologic actual, spațiul virtual a devenit locul de exprimare al militarilor români și străini, al celor din țară și din teatrele de operații, de la nivelul de execuție sau de la cel al nivelului de comandă, față de evenimentul cu profunde semnificații ale apartenenței de corp, de fixare în conștiința colectivă a existenței unui moment din calendar, comun pentru toate armele și specialitățile militare ce compun marea familie a Forțelor Terestre.

De asemenea, mesajele de felicitare ale tuturor celor cu care structurile Forțelor Terestre colaborează, inclusiv al autorităților publice locale, nu mai pot fi transmise în cadrul unor manifestări desfășurate în mod obișnuit, convențional, ci on-line.
Suflul și energia care au încărcat conținutul acestor mesaje au vizat două mari idei, în egală măsură importante: prima, de a nu lăsa ca data de 23 aprilie – Ziua Forțelor Terestre să treacă neobservată, indiferent de situația operativă actuală, și, cea de-a doua, de a transmite cetățenilor, întregului mediu civil, că militarii își mențin determinarea de a contribui la efortul național de limitare a efectelor pandemiei.

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10
Articolul precedentSănătatea buzoienilor, periclitată de „primarul Eurovision”!
Articolul următorFOTO | Atena, un amestec de vechi și nou. Și-o dragoste la prima vedere. (III)
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here