Propunerea consilierului local Constantin Ionescu de a oferi bani, prin decontarea cheltuielilor de transport şi prime sau bonusuri pentru copiii din Buzău care fac performanţă a fost luată în râs de către consilierii PSD şi PNL. Iniţiativa care urma să scutească familiile copiiilor care fac sport de o serie de cheltuieli şi totodată care era menită să recompenseze eforturile micuţilor sportivi a fost respinsă din cauza faptului că demersul lui Constantin Ionescu, proiectul său scriptic mai precis, nu avea… virgule şi puncte acolo unde gramatica limbii române o impunea.

Laitmotivul redactării precum şi cadrul juridic al propunerii revin secretarului general, care are obligaţia de a respecta litera legii înainte ca proiectul de hotărâre să ajungă pe masa comisiilor din cadrul Primăriei Buzău, lucru sancţionat de consilierii aflaţi în opoziţie.

În ciuda eforturilor efectuate de consilierul Constantin Ionescu, susţinut de Ion Barbu, părinţii copiiilor buzoieni vor trebui în continuare să susţină bună parte din cheltuielile necesare pentru ca micuţii lor să practice un sport. Mai mult, în loc să motiveze sportivii, aleşii locali au ales ca modicele sume ce le reveneau celor mai buni dintre micuţi să nu fie acordate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here