VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Începând cu luna decembrie a anului 2018, Consiliul Național al PSD a repornit motoarele, departamentele sale urmând să sprijine atât activitatea legislativă cât și pe cea executivă în îndeplinirea programului de guvernare asumat la alegerile parlamentare din 2016.

De asemenea, departamentele Consiliului Național reprezintă zona unde se elaborează și se consolidează politicile sectoriale ale viitoarelor strategii de guvernare al PSD.

”Este o poziție extrem de onorantă, a declarat Romașcanu, poziție care vine și cu o mare responsabilitate, aceea de a colabora cu reprezentanții PSD din executiv și legislativ pentru implementarea promisiunilor electorale. În același timp, avem ca misiune și elaborarea de strategii pe termen mediu și lung pentru a dezvolta această zonă extrem de importantă pentru România.” Lucian Romaşcanu, senator PSD Buzău

Pentru coordonarea Departamentului pentru cultură, culte și identitate națională a fost desemnat senatorul de Buzău, Lucian Romașcanu fost ministru de resort, fost președinte al Comisiei pentru cultură și media a Senatului.

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10
Articolul precedentCJ Buzău | Convocare şedinţă ordinară 16 aprilie 2019
Articolul următorIniţiativă concretizată a deputatului buzoian, Dănuţ Păle privitoare la caii de rasă
Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy. Manager "Buzăul Sportiv" & "Agora Buzau".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here