VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Săptămâna aceasta, după ce până acum au avut loc discuții despre strategia pe care o va adopta filiala locală a partidului lui Victor Ponta și s-a demarat strîngerea de semnături pentru viitoarele alegeri europarlamentare, membrii PRO România Buzău și-au stabilit echipa care va coordona aceste alegeri.

Aceasta este formată din Costel Dimitriu la Râmnicu Sărat și comunele limitrofe, Doru Muzgoci pentru zona Nehoiu, Nicu Cristian și Viorel Ștefu pentru o parte din județ și municipiul Buzău, Viorel Dobre urmând să fie liantul între toți aceștia în calitate de coordonator principal.

PRO România Buzău și-a propus strângerea unui număr de peste 10 000 de semnături care să susțină lista de la centru a partidului, listă pe care se vor regăsi nume cu rezonanță, în frunte cu Victor Ponta și actualul europarlamentar Corina Crețu.

În paralel, săptămânal au loc întâlniri cu membri formațiunii, ieri având loc o importantă ședință a Organizației Municipale Buzău, urmând ca astăzi să aibă loc o alta similară la Nehoiu, la care vor participa reprezentanții zonali. Cele două întâlniri vor fi urmate mâine de o alta, la sediul din municipiu Buzău al partidului, cu coordonatori din comunele din zona de câmp, principala temă de discuție fiind bineînțeles alegerile europarlamentare.

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here