VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Spitalele buzoiene, aprovizionate cu dezinfectant şi combinezoane din Coreea de Sud

În judeţul Buzău au ajuns de la Inspectoratul General de Situaţii de Urgenţă 1.380 de combinezoane de protecţie şi 45 de litri de dezinfectant de suprafeţe şi instrumentar medical, care au fost distribuite către unităţile sanitare din judeţ.

Echipamentele medicale au fost distribuite atât personalului medical, cât şi celui non-medical, care asigură asistenţa medicală de specialitate, primul ajutor şi transportul în faza prespitalicească.

Echipamentele au fost aduse cu o aeronavă NATO din Coreea de Sud, fiind achiziţionate de statul român, prin Oficiul Naţional de Achiziţii Cnetralizate şi IGSU.

Ele fac parte din transportul de aproximativ 45 de tone de echipament medical au ajuns în România joi, de la Seul, cu o aeronavă NATO.  Echipamentele, constând în alte 100.000 de combinezoane de protecţie, au fost achiziţionate de statul român prin Oficiul Naţional de Achiziţii Centralizate şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în cadrul eforturilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 în ţara noastră.

 189 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here