1,857 total views, 1 views today

Minora P.T. (16 ani), căutată la nivel național, a fost găsită de un echipaj de jandarmi, astăzi, în jurul orei 14:00, în centrul municipiului Buzău.
Jandarmii patrulau în zonă, iar la un moment dat , au fost sesizați de o femeie, care a recunoscut- o pe fata dată dispărută de familie.

Sursă foto: IJJ Buzău

Aceștia au oprit persoana indicată și au legitimat-o. Ulterior efectivele de jandarmi, cu ajutorul colegilor din cadrul IPJ Buzău au stabilit că era dată în urmărire generală din data de 06.08.2019 de poliţiştii. Ea a fost condusă la Centrul de Primire a Minorului în Regim de Urgență.

Autor al cărţii „Drum printre ani – Istoria echipei de fotbal Gloria Buzău 1971 – 2011”. În prezent redactor şef al publicaţiei Buzăul Sportiv, jurnalist Agora Buzău şi fotograf 123RF. Realizator TV şi moderator al emisiunilor "Sport Maxim", „Fotbal Total”, „TV Sport”, „Eurofotbal”, „Sport Maxim”, „Arena sportivă” şi „Zona neutră”. Prezentator al emisiunilor „În spatele uşilor de restaurant”, „Tainele pensiunii” şi "Bilet de vacanţă". Realizator al DVD-urilor „Războinicii la Ciuta”, „Meciuri de poveste” şi „Palatul Comunal, simbol al Buzăului”. Peste 200 de evenimente sportive comentate (din fotbal, handbal şi futsal). Fotojurnalist 123RF din 2017, membru APSR, membru AIPS, absolvent Sports Buisness Academy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here