VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Primăria Grebănu va putea să-şi reia activitatea după o perioadă în care bunul mers al lucrurilor a stagnat din cauza orgolilor aleşilor locali. Astfel, după dizolvarea consiliului local, astăzi a avut loc şedinţa de reconstituire a acestuia, întrunire care s-a desfăşurat sub privirea prefectului de Buzău, Carmen Ichim.

În primăvara acestui an, consiliul local Grebănu nu s-a putut întruni două luni consecutiv (n.r. aprilie și mai) din lipsa cvorumului, ceea ce l-a determinat pe primarul Gheorghe Stanciu să ceară Tribunalului Buzău constatarea dizolvării de drept a consiliului.

Sentința dată în acest sens a fost atacată de unii consilieri la Curtea de Apel Ploiești, însă pe 5 noiembrie, instanța superioară a consfințit prin sentință definitivă dizolvarea Consiliului Local al Comunei Grebănu.

La ședința din această dimineață, au fost validate mandatele noilor consilieri aleși din listele de supleanți transmise de partidele politice care au câștigat alegerile locale din 2016 în comună și, după depunerea jurământului de credință, aceștia l-au ales cu unanimitate de voturi pe Dănuț Băniciu în funcția de viceprimar.

„Doresc mult succes noii echipe de consilieri care, împreună cu primarul localității, trebuie să conlucreze eficient pentru deblocarea imediată a tuturor proiectelor de infrastructură stopate odată cu dizolvarea consiliului!” – Carmen Ichim, Prefectul judeţului Buzău.

 86 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here