VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

O plimbare în natură, programată duminică de doi iubitori ai muntelui s- a transformat într-o aventură cu final fericit. Aflați în zona Valea Cernatului, jud Buzău, au ales să meargă pe un drum forestier care s- a dovedit impracticabil, mașina rămânând suspendată în noroi. În lipsa semnalului gsm, cei doi turiști au lăsat mesajul:”Ajutor, suntem blocati, am urcat către stația meteo!” în mașina abandonată și s-au îndreptat spre Stația Meteo Penteleu.

Un localnic a văzut mesajul și, când a ajuns într- o zonă cu semnal, a anunțat jandarmii buzoieni. Era ora 15.50. Imediat, cinci colegi din cadrul Postului Montan Nehoiu, împreună cu un lucrător silvic, au plecat spre zona indicată. După o oră, dispeceratul a fost anunțat că persoanele au luat legătura cu un angajat al Stației Meteo. Prin intermediul acestuia, au aflat că jandarmii sunt pe drum pentru a-i ajuta și că se pot întoarce la mașina blocată.

Plimbarea celor doi s-a prelungit cu mai mult de trei ore decât era programată, dar le-a confirmat că ori de câte ori sunt în situații dificile pe munte, se pot baza pe ajutorul jandarmilor montani!

Comunicat IJJ Buzău / 1 aprilie 2019

 158 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here