VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

În noaptea de 8 spre 9 februarie, în timp ce acţiona pe raza de competență, un echipaj mixt, format din polițiști de la Secția de poliție rurală Pogoanele și un jandarm a oprit pentru verificări o autoutilitară de Brăila la volanul căreia se afla un brăilean de 37 de ani.

Cu ocazia verificării interiorului autovehiculului, polițiștii au constatat că transporta aproximativ 700 de litri de motorină. Întrucât nu a reușit să furnizeze date precise în legătură cu proveniența încărcăturii, șoferul și un alt brăilean de 32 de ani, care îl însoțea, au fost conduși la sediul poliției pentru cercetări.

Din cercetările efectuate de către polițiști a reieșit că cei doi brăileni s-ar fi înțeles în prealabil cu un angajat al unei societăți de pe raza comunei Cilibia, în vârstă de 49 de ani, pentru achiziționarea unei cantități de combustibil. Ajunși la destinație, cei doi brăileni s-au întânit cu persoana în cauză, căreia i-au achitat suma de 1800 de lei, în schimbul a 680 de litri de motorină. Prejudiciul, estimat la suma de 4000 de lei, a fost recuperat și predat reprezentantului unității păgubite.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Oraș Pogoanele sub coordonarea procurorului de caz.

 163 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here