VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi
  • Partidul Mişcarea Populară sprijină tinerii buzoieni în drumul spre funcţii publice

Filiala judeţeană Buzău a Partidului Mişcarea Populară a îmbrăţişat iniţiativa naţională de a promova tinerii autohtoni în funcţii publice cu putere de decizie. Astfel, PMP Buzău şi-a deschis porţile către tinerii capabili, dornici să contribuie în procesul administrativ şi spre dezvoltarea comunităţii.

  • Prima dovadă, vârsta candidatului pentru Palatul Comunal

Partidul Mişcarea Populară îşi susţine iniţativele prin fapte clare, iar o dovadă o reprezintă candidatul pe care filiala Buzău îl va propune pentru cea mai înaltă funcţie a Primăriei Municipiului Buzău. Formaţiunea condusă de Gheorghe Vasile va alege un tânăr, cu vârsta până în 35 de ani pentru candidatura la postul de primar.

„În mod cert vom avea un candidat tânăr, de viitor, capabil şi cu perspective. Ne dorim un reprezentant al noii generaţii, neatins de negura regimului trecut. Vrem o figură de actualitate, energică şi cu priză la public. Vreau să menţin suspansul în privinţa numelui, dar vă dau un indiciu: candidatul PMP pentru Primăria Buzău este născut după Revoluţia din `89. ” – Gheorghe Vasile, preşedinte PMP filiala Buzău & consilier local

 264 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here