VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Judecătoria Focșani a admis astăzi cererea de eliberare condiţionată a fostul președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristi Bîgiu. Acesta se află la Penitenciarul Focşani, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa de 5 ani şi 10 luni primită anul trecut de la magistraţii Tribunalului Vrancea, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

Durata dintre data la care poate fi eliberat Cristinel Bîgiu şi până la data îndeplinirii pedepsei, respectiv 20 septembrie 2021 reprezintă termen de supraveghere se arată în decizia pe scurt a instanţei. În tot acest timp, Bîgiu va avea o serie de drepturi civile limitate, plus câteva interdicţii privitoare la activitatea politică. Decizia de punere în libertate poate fi contestată în trei zile.

Sursă: captură website portaj.just.ro | Judecătoria Focşani

„Pune în vedere petentului condamnat dispoziţiile art. 100 alin. (5) C. pen. referitoare la conduita sa viitoare şi consecinţele la care se expune, dacă va mai comite infracţiuni. Dispune punerea în libertate a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 26/2018, emis de Tribunalul Vrancea, dacă nu este arestat în altă cauză. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Ia act că asistenţa juridică a fost asigurată de apărător ales. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 06.02.2019” – portal.just.ro | Judecătoria Focşani

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here