VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău în colaborare cu Clubul Sportiv „Poliţia Buzău” a organizat o caravană ciclistă în cadrul activităţilor desfăşurate pentru marcarea Zilei Poliţiei Române. Au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, reprezentanţi ai Asociaţiei Club Sportiv „Penteleu” şi reprezentanţi ai Liceului Special pentru Deficienţi de Vedere Buzău.

Evenimentul nu s-a desfăşurat sub forma unui concurs, ci sub forma unei întreceri cu tine însuţi, în care să-ţi demonstrezi cât eşti de pregătit fizic. Totodată, poliţiştii au dorit să atragă atenţia asupra existenţei în trafic a bicicliştilor şi a importanţei respectării regulilor de circulaţie, atât de către biciclişti, cât şi de către ceilalţi participanţi la trafic.

Evenimentul a debutat la ora 10.00 în faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău – strada Chiristigii şi a continuat cu traversarea principalelor bulevarde din municipiul Buzău şi a Parcurilor Crâng şi Tineretului, timp de aproximativ două ore fiind parcurşi peste 15 kilometri.

Activităţile organizate pentru sărbătorirea Zilei Poliţiei Române vor continua în această săptămână cu concursuri de bowling, şah, biliard, concurs gastronomic, precum şi cu activităţi de promovare instituţională.

 134 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here