VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Meci facil, marți, pentru Gloria Buzău. Elevele lui Ovidiu Mihăilă vor întâlni pe Spartac București, în șaisprezecimile Cupei României. Buzoiencele beneficiază clar de statutul favoritelor, în partida găzduită de Sala Rapid, întrucât echipa gazdă evoluează în al doilea eșalon valoric.

Pe lângă avantajul tragerii la sorți, cei de la Gloria se bucură și pentru faptul că rezultatul extragerii din urne i-a scutit de o deplasare lungă. Anul trecut, de exemplu, Gloria a jucat în deplasare la Slatina și Zalău.

Roș-albastrele nu au făcut on obiectiv, din Cupa României, însă, culoarul favorabil le-ar putea propulsa tocmai până în final four.

În partida de marți, vor evolua mai mult fetele din linia a doua, cele care au “prins”  mai puține minute, în turul Ligii Florilor. Totuși , titularele nu vor fi complet menajate, întrucât următorul meci din campionat este programat tocmai pe 23 ianuarie.

Pentru a-și ține în priză elevele, Romeo Ilie și Ovidiu Mihăilă încearcă să programeze un amical, la finele săptămânii viitoare.

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here