VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Deputatul alianței USR – PLUS Buzău, Emanuel Ungureanu și Constantin Toma, primarul municipiului Buzău, lasă deoparte orgoliile politice și își unesc forțele pentru construirea unui nou spital în municipiul Buzău.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Emanuel Ungureanu anunță că a avut o întâlnire cu primarul Constantin Toma și că au discutat concret despre materializarea planului ca municipiul Buzău să aibă un spital nou și modern: ”Construim Spital Municipal de la zero în Buzău! Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero. Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene. Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău! Rămânem aproape!

Deputatul USR – PLUS Emanuel Ungureanu face parte din Comisia pentru sănătate și familie din cadrul Camerei Deputaților, în mandatul 2020 – 2024.

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here