VIDEOREPORTAJELE AGORA BUZĂU | Un serial realizat de Andrei Piţigoi

Un tânăr buzoian care ar fi trebuit să se afle în autoizolare la domiciliu a ieșit cu mașina la plimbare și a provocat un eveniment rutier ce putea avea urmări deosebit de grave.

Astăzi, în jurul prânzului, tânărul întors din Franța a ieșit cu mașina împreună cu mama sa. Bărbatul conducea un Opel pe Democrației, dinspre cimitir înspre policlinica 23 August. Ajuns în intersecția cu Bulevardul Nicolae Titulescu, tânărul aflat la volan nu a acordat prioritate unui autoturism Hyundai condus în regim prioritar dinspre Casa Albă înspre strada Transilvaniei.

Impactul a fost inevitabil. Opelul a fost proiectat chiar în cutia de gaze a policlinicii 23, moment în care o țeavă s-a rupt.

Bubuitura puternică și scurgerea de gaze i-au alertat pe vecini, care au sunat imediat la 112. La fața locului au ajuns poliția, ambulanța, o autospecială de stingere de la ISU Buzău și o echipă de la Distrigaz.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Traficul a fost restricționat în zona producerii accidentului, din cauza scurgerii masive de gaze

 228 total views,  2 views today

Videoreportajele Agora Buzău 8 femei de nota 10

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here