Deputatul Marcel Ciolacu, liderul social democraților din Buzău a asistat astăzi la discuțiile purtate în biroul edilului Constantin Toma, alături de Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației Naționale.

Deputatul buzoian a prezentat în cadrul unui scurt interviu video pentru Agora Buzău, concluziile întrevederii și planurile de viitor ale municipalității în privința sistemului educațional local.

„Am insistat foarte mult ca doamna Andronescu să vină la Buzău, să vadă echipa de aici, deschiderea și bunele noastre intenții pentru a aduce modificări în învățământ. Încă de la începutul mandatului, domnul Toma și-a dorit foarte mult să se implice în acest sector… În toamnă vom avea școli axate profesional pe anumite meserii, vom începe construirea și reabilitarea unor săli de la Liceul Nenințescu… sper să fie un nou început” – Marcel Ciolacu, deputat de Buzău

CITEȘTE | VIDEO. Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației: „Comasarea școlilor înseamnă buna gestionare a resurselor actuale, în sensul creșterii performanței”

„Dacă deja avem un învățământ de calitate, de elită reprezentat de Colegiul B.P. Hașdeu, Mihai Eminescu sau Economic, vom avea și instituții de învățământ axate pe noțiuni tehnice, mai ales că urmează investiții importante” – Marcel Ciolacu, deputat de Buzău

VIDEO EXCLUSIV | MARCEL CIOLACU, DEPUTAT DE BUZĂU

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.