Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației Naționale a fost prezentă astăzi la Buzău, în cadrul unei vizite efectuate în teritoriu. Ministrul și-a început ziua la Consiliul Județean Buzău, acolo unde s-a întâlnit cu reprezentanții sistemului de învățământ din județ, la prânz s-a aflat la Palatul Comunal, unde a fost întâmpinată de către Constantin Toma, primarul Municipiului Buzău, iar spre după amiază s-a deplasat la Râmnicu Sărat, alături de Sorin Cîrjan, primarul râmnicenilor și profesoara Liliana Sbîrnea, senator de Râmnic, membră (n.r. secretar) a Comisiei de pentru învățământ, știință, tineret și sport.

Vezi galeria foto completă pe pagina de facebook Agora Buzău!

La discuțiile cu edilul buzoian au asistat Marcel Ciolacu, deputat de Buzău; Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău și Sorin Cîrjan, primarul Mun. Buzău.

„Am venit la Buzău cu marea rugăminte, cu imensa rugăminte de a crește performanța în toate școlile noastre! Acest lucru este cel mai important.” – Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației Naționale despre dialogul cu directorii unităților de învățământ din Buzău.

Foto: Andrei Pițigoi | Agora Buzău. 22 februarie 2019.

„Dacă ne uităm la sistemul de învățământ, putem înțelege asemenea demersuri. Acum 15 ani, aveam 4.300.000 de copii, astăzi avem 2.800.000. Nu avem cum să populăm toate școlile și la un moment dat trebuie să știm cum ne gestionăm resursele, pentru ca performanța să crească” – Ecaterina Andronescu, Ministrul Educației Naționale despre comasarea unitaților de învățământ din Buzău.

VIDEO | Ministrul Educației Naționale, Ecaterina Andronescu, declarație integrală la sosirea în Palatul Comunal

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.