12.1 C
Buzău
joi, martie 28, 2024

EXCLUSIV | Adio primărie! Poliţiştii buzoieni i-au întocmit dosar penal primarului din C.A. Rosetti!

Custom ad 1

Primarul comunei CA Rosetti, Ionel Trandafir Cînjău (PSD) a fost prins beat la volan, chiar pe raza localităţii pe care o administrează. Social democratul nu va mai avea dreptul de a fi ales în funcţii publice din cauza dosarului penal întocmit de către poliţiştii buzoieni.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău, vineri 8 mai „poliţiştii au întocmit 2 dosare penale care au vizat conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. În primul caz, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna C.A. Rosetti, a fost depistat la volanul autoturismului pe raza aceleeaşi localităţi, iar la testarea cu aparatul etilotest a reieşit o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.”

Conform legislatiei din Romania, atunci când şoferii sunt prinşi cu o îmbibaţie de alcool egală sau peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat (minim 0,80 g/l alcool pur în sânge), fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Potrivit sătenilor, primarul din CA Rosetti are o relaţie mai veche cu Bachus, pe care nu s-a sfiit să o arate în faţa electoratului. Din păcate pentru actualul edil, dosarul penal întocmit pe numele său echivalează cu încheierea carierei politice în funcţii alese.

Primarul comunei CA Rosetti nu a putut fi contactat telefonic pentru a îşi expune un punct de vedere, nici prin intermediul numărul de telefon mobil de serviciu şi nici prin telefonul fix afişat pe website-ul instituţiei, întrucât acesta „nu se află în primărie”.


UPDATE. La nici două minute de la publicarea articolului am fost contactaţi de către primarul comunei CA Rosetti, care susţine că „nu a fost oprit de poliţie de cel puţin un an”. Declaraţia primului om al urbei este cu atât mai hilară, întrucât inclusiv surse din partidul său confirmă păţania care poate face PSD să se reorienteze către alt nume în cursa pentru alegerile locale. Mai mult, poliţiştii din cadrul IPJ Buzău au confirmat iniţialele făptuitorului I.C.T., ceea ce face declaraţia ridicolă să atingă culmile penibilului.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente