23.3 C
Buzău
vineri, martie 29, 2024

PSD schimbă în CLM | DOCUMENT. Oana Gheorghiu, fiica juristului de la Gloria, în locul fostului preşedinte de Tribunal, Constantin Florescu

Custom ad 1

Disputa de notorietate dintre primarul Constantin Toma, preşedintele organizaţiei municipale PSD şi consilierul local PSD, Constantin Florescu, fostul preşedinte al Tribunalului Buzău s-a soldat cu înlocuirea ultimului în grupul social democrat din consiliul local al Primăriei Municipiului Buzău, un preţ pe care fostul magistrat a trebuit să-l plătească pentru faptul că nu a continuat fraternizarea cu edilul şef. În locul reputatului Florescu a urcat următorul nume propus de PSD pe lista locală: Oana Ramona Cătălina Gheorghiu.

Cine este Oana Ramona Cătălina Gheorghiu?

Prima legătură cu social-democraţii este una de familie. Tatăl tinerei recent intrate în CLM Buzău este Ion Gheorghiu, fost cadru militar, angajat al Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport Buzău când aceasta era condusă de Romeo Lungu (PSD), fost consilier juridic al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău la începutul mandatului „vicelui” de la CJ, Adrian Petre (PSD) în fruntea fotbalului buzoian şi în prezent, pe aceeaşi funcţie în cadrul Sport Club Municipal.

Oana Gheorghiu (nr. 38 de ani) este membru în Biroul Permanent al organizaţiei PSD a municipiului Buzău, acolo unde face echipă cu Ion Cazan (directorul de la SCM Gloria Buzău), Daniel August (director SC Pieţe Târguri şi Oboare Buzău), Ionel Banu (directorul CN BP Hasdeu), Silviu Nicoară, Eugeniu Pălici, Daniela Vornicu, Răzvan Dedu, Florin Artene (consilier local PSD), Gheorghe Cojocaru și Vasile Murguleț (consilier local PSD). Din această structură colectivă de conducere mai fac parte, de drept, Valentin Marian Dragu (din partea organizației de tineret), Otilia Trifan (din partea organizației de femei), Gheorghe Boloangă (din partea organizației de seniori), Sorin Iulian Lazăr (din partea Ligii Aleșilor Locali) şi Mircea Șendriuc (din partea PES Activists).

Din CV-ul online a Oanei Gheorghiu reies următoarele:
Tânăra a absolvit CN BP Hasdeu cu 9,70, în anul 2001; A urmat apoi cursurile (2001 – 2006) Facultăţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, pe care le-a încheiat cu diplomă de licenţa, media de absolvire 9,50; Studiile universitare au fost urmate de o serie de cursuri de scurtă durată şi de master (2011-2013) în Psihologie si consiliere in asistenta sociala- Universitatea Bucuresti- Facultatea de sociologie. În vârstă de 38 de ani, Oana Gheorghiu este posesoare a permisului de conducere categoria B şi vorbeşte fluent limba engleză.

CV Gheorghiu Oana by Andrei Pitigoi on Scribd

Sursă foto: Oana Gheorghiu, CV Colegiul Farmaciştilor / Constantin Florescu, Facebook / Colaj Agora Buzău.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente