Adrian Petre, vicepreşedinte Consiliului Judeţean Buzău a efectuat ieri mai multe vizite pe traseele pe care operează societăţile de profil din judeţ. Vicepreşedintele buzoian a revenit cu un mesaj către operatorii de transport în comun care efectuează curse pe raza judeţului Buzău:

„Astăzi am efectuat mai multe controale pentru verificarea modului în care se desfășoară transportul județean de persoane. Mă văd nevoit să revin cu un apel la responsabilitate și corectitudine, mai importante în aceste zile decât oricând.

Cu ocazia acestor controale, am constatat pe traseele județene că multe vehicule nu sunt echipate cu dezinfectanți și că nu se respectă numărul de călători raportat la numărul de locuri. Poate mai important, am observat tineri plecați „la plimbare, la oraș”.

S-au aplicat sancțiunile corespunzătoare, dar sunt foarte mâhnit să văd, de o parte, că siguranța călătorilor nu este prioritizată, iar, de altă parte, că sunt și cetățeni care nu respectă recomandările de distanțare socială și ies din casă fără un motiv temeinic.

Controalele vor continua. Vom face tot ce ține de noi pentru a putea depăși această criză cu bine și cât mai curând, dar nu vom reuși decât cu sprijinul sincer și solidar al cetățenilor județului nostru.” 

Adrian Petre, vicepreşedinte CJ Buzău

Reclamă Bottom Ad

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.