joi, aprilie 18, 2024

EXCLUSIV VIDEO | Fără mănuşi şi fără izoletă! Vezi aici cum a ajuns primul infectat cu COVID-19 la Râmnicu Sărat!

Custom ad 1

Prima persoană infectată cu COVID-19 a ajuns la Râmnicu Sărat, în această după amiază. Vă aducem aminte că în urmă cu câteva zile Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat a fost transformat în unitate medicală care tratează exclusiv cazurile cu coronavirus din judeţul Buzău, în timp ce pacienţii cu alte patologii au fost trimişi la spitale din apropiere.

Vom reveni cu informaţii.

UPDATE | Instituţia Prefectului din judeţul Buzău ne-a comunicat faptul că persoana delegată să comunice, în speţă să confirme prezenţă primei internări la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat este un reprezentant al Grupului de Comunicare Strategică. Redăm integral poziţia oficială:

„Precizăm faptul că informările referitoare la numărul de persoane depistate pozitiv în urma testelor COVID-19 efectuate, numărul de teste efectuate și starea de sănătate a pacienților depistați pozitiv se fac doar de la nivelul Grupului de Comunicare Strategică, care este singurul abilitat să confirme sau să infirme informațiile apărute în spațiul public referitoare la aceste aspecte.”

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole