2.5 C
Buzău
marți, martie 19, 2024

Ministerul Afacerilor Interne obligă Primăria Buzău să îngrijească persoanele trecute de 65 de ani!

Custom ad 1

Articolul 8 din ordonanţa militară emisă de către Ministerul Afacerilor Interne, Marcel Vela în urmă cu câteva minute obligă administratiile locale să identifice şi să ţină evidenţa persoanelor vârstnice (n.r. +65 de ani) care nu au susţinători sau altă formă de ajutor şi să asigure sprijin acestora. Iată paragraful întreg:

Art. 8. din ordonanţa militară emisă ieri seară de către Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne:

(1) Autoritățile administrației publice locale au obligația să identifice și să țină evidența persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, și să asigure sprijin acestora în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor.
(2) Evidențele se actualizează și se raportează săptămânal la centrul județean/ al municipiului București de coordonare și conducere a intervenției.
(3) Comitetele locale, județene și al municipiului București pentru situații de urgență identifică modalități de sprijin pentru persoanele prevăzute la alin.(1).
(4) Măsurile se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.

CITEŞTE AICI ORDONANŢA MILITARĂ ÎN ÎNTREGIME!

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole

Comentarii recente