miercuri, aprilie 17, 2024

GALERIE FOTO | 250 de locuitori din comuna Ziduri și-au întâlnit viitorul primar PRO România!

Custom ad 1

În prezența președintelui PRO România Buzău, Felix Rache, a prim vicepreședintelui Viorel Dobre și a fostului prefect Carmen Ichim, marți a fost lansat candidatul la Primarie în comuna Ziduri. Sala a fost arhiplină, iar Buzea Viorel, a fost întâmpinat cu aplauze de cei peste 250 de oameni care au venit să se întâlneasca cu viitorul primar.

Pentru că acesta este un profesionist în domeniul său, este iubit de concetățeni și are cele mai mari șanse să câștige la viitoarele alegeri locale din vară, potrivit locuitorilor din zonă.

Aceasta este prima dintr-o serie de lansări pe care le va face partidul nostru în săptămânile ce vor urma. Pentru că, așa cum a declarat președintele Felix Rache, la Buzău, PRO România va avea în tot județul candidați la primării și liste proprii pentru consiliile locale și municipale, fără alianțe cu alte formațiuni politice.

Mai mult, pentru că suntem într-o fază avansată de selecție a candidaților, putem spune că ne bazăm și vom fi reprezentați de oameni de valoare, buni profesioniști, care sa fie în orice moment gata să preia o administrație publică și să aibă rezultate foarte bune.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole