joi, aprilie 18, 2024

EXCLUSIV | Fosta şefă a serviciului „Cazier” din cadrul IPJ Buzău, al doilea subprefect al judeţului

Custom ad 1

Începând de ieri noapte, Elena Preda, fosta şefă a Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău este al doilea subprefect al judeţului. Decizia cu nr. 17 a Guvernului României are caracter temporar.

Noul subprefect al Buzăului deţine potrivit ultimei declaraţii postate pe site-ul Agenţiei Naţionale de Integritate, un apartament în suprafaţa de 60mp, în comuna Dobroeşti din judeţul Iilfov; un autoturism Volkswagen VI din 2009, are un împrumut la BCR, contractat în 2015 şi scadent în 2042 în valoare de 48.000 de euro şi încasa din poziţia de şef al SCJSEO din cadrul IPJ Buzău, aproximativ 7.000 de lei pe lună.

Serviciul Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative este structura de specialitate care asigură organizarea, desfăşurarea şi controlul activităţilor din domeniul cazierului judiciar, evidenţei operative, statisticii, evidenţelor speciale, dactiloscopiei decadactilare şi arhive, având ca scop cunoaşterea situaţiei operative, prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional.

Elena Preda a devenit al doilea subprefect la judeţului Buzău, după numirea lui Vasile Alecu, din 18 decembrie 2019.

Mihaela Travel | Agentie de turism
Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -Custom ad 4
- Advertisment -

Cele mai citite articole